Les Planes comprarà els terrenys del camp de futbol per 90 mil euros

les_planes_camp_futbol

les_planes_camp_futbolL’Ajuntament de les Planes comprarà els terrenys on hi ha el camp de futbol del municipi. Fins ara el terreny d’aquest equipament és propietat d’una entitat financera, i el té en cartera des que una immobiliària va fer fallida econòmica. Aquesta operació, que s’aprovarà aquest vespre durant el ple, permetrà esvair els dubtes sobre el futur del camp de futbol.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Des de fa uns deu anys el club de futbol i l’ajuntament de les Planes d’Hostoles han estat pagant uns 37 mil euros cada any per poder fer front al lloguer i al manteniment d’aquestes instal·lacions, amb el dubte si la següent temporada hi podrien seguir practicant esport.

El motiu és que el camp del Club de Futbol de les Planes d’Hostoles era propietat d’una immobiliària, que tenia per objectiu construir-hi cases adossades. Amb la crisi financera, però, aquesta empresa va fer fallida i el terreny va quedar en cartera de La Caixa, a l’espera que algun interessat pogués fer front al seu preu: més d’un milió d’euros.

Donada la situació crítica que viu el sector de la construcció, l’entitat financera ha decidit reduir substancialment aquest import per tal de donar-li una sortida. Segons fonts consultades per Olot Televisió,  finalment La Caixa ha acceptat una venda per valor de 90 mil euros, que l’Ajuntament de les Planes d’Hostoles podrà fer front gràcies al superàvit de les arques municipals d’aquest 2013.

Si no hi ha cap contratemps, aquest vespre i durant el ple del consistori planenc, s’aprovarà la compra, després que els socis del club de futbol hagin donat llum verda. Només cal una majoria simple perquè això sigui així.

Aquesta operació esvairà els dubtes de la continuïtat del camp de futbol del poble i permetrà garantir la pràctica d’aquest esport al municipi.