La gran quina del CEF Bosc de Tosca atrau molts garrotxins per la seva originalitat

gRAN_qUINA_bOSC_DE_tOSCA

gRAN_qUINA_bOSC_DE_tOSCASón temps complicats per a l’economia i l’esport és una disciplina que s’ha vist molt afectada per la crisi. Això sí, hi ha clubs i entitats que tiren endavant iniciatives per tal d’anar tirant endavant mica en mica. Per Nadal, és habitual veure sortejos i Quines al nostre voltant i el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca és un referent a la Garrotxa amb la seva Gran Quina, una iniciativa que acull centenars de persones en aquestes èpoques a les seves instal·lacions.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Passar una bona estona amb els amics o la família i buscar un xic de sort per aquestes dates. Amb aquesta intenció centenars de persones van cada any al local social del Bosc de Tosca per jugar a la quina. Una iniciativa tradicional molt arrelada a la comarca i que el club tira endavant des de fa anys amb l’ajuda de les entitats i l’Associació de veïns.

Premis que van des d’un respall de dents fins a una televisió i molt bon ambient en la Gran Quina gràcies a una originalitat que atrau a la gent i que aquest nadal ha tornat a omplir el recinte de gom a gom en les dates clau com el 25 i el 26 de desembre. La propera i última Gran Quina serà el 4 de gener.

Tot el club s’hi implica, la junta organitza i els jugadors del primer equip hi col·laboren activament fent possible un ingrés econòmic que el club necessita per tirar endavant. Toqui o no, la diversió està assegurada en els dies de festa al CEF Bosc de Tosca, un referent en la organització de la Quina.