Més de 300 persones participen a la III Sant Silvestre de muntanya de Les Planes

Sansi

SansiAleix Fàbregas, en categoria masculina, i Judit Riera, del Club Atletisme Pescallunes, han estat els guanyadors de la tercera edició de la cursa de Sant Silvestre de Les Planes d’Hostoles organitzada per Ticox’s. La prova no ha superat el nombre d’inscrits de l’any passat però ha engrandit el ‘Correxic’. 

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El grup Ticox’s -un conjunt d’amics aficionats a les curses de muntanya- ha quedat “altament satisfet” de l’acollida d’aquesta tercera edició de l’única cursa de Sant Silvestre de la Garrotxa. La ‘Sansi’ de Les Planes ha reunit avui 320 inscrits. La prova ha omplert de vida i ambient esportiu la Plaça Nova i tot el centre del municipi garrotxí i s’ha comptat amb diferents categories. En el ‘Correxic’, que dóna lloc als més menuts a competir en tres modalitats diferents segons l’edat, s’ha superat el nombre d’inscripcions respecte a la passada edició i els més petits s’ho han passat d’allò més bé.

En la categoria sènior, la majoria dels participants eren amateurs, però també hi han assistit molts clubs esportius com el CA Olot Terra de Volcans, el CN Olot, el CA Pescallunes o el CE Ripollès entre d’altres. La ‘Sansi’ compta amb un recorregut molt amè que barreja muntanya i asfalt i és apte per a tot tipus de corredors. De fet, la prova es podia completar fins i tot caminant. En categoria masculina, Aleix Fàbregas (Club Esportiu Ripoll) ha completat els 10 km de recorregut en 46 minuts i 23 segons, per davant de Ruben Hernández (sense club) i Jordi Roura (Club Natació Olot). En dones, Judit Riera (Club Atletisme Pescallunes) ha estat la vencedora amb un temps de 58 minuts i 49 segons, i al darrere de Luisa Perales (sense club) i Anna Capdevila (Club Esportiu Ripoll).

Deixa un comentari