Arnau Sala, presentat com a nou entrenador de la UE Olot

a_sala

a_salaArnau Sala ha estat presentat aquest dilluns a la tarda com a nou tècnic de la Unió Esportiva Olot. Provinent del Girona F.C. ‘B’, Sala arriba a la Garrotxa per substituir Eduardo Vílchez, que va ser destituït diumenge, i mirarà de redreçar el rumb dels olotins en la lliga.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Edu Vílchez ja no és l’entrenador de la Unió Esportiva Olot i aquest dilluns a la tarda, el club garrotxí ja ha presentat al nou tècnic del primer equip. Arnau Sala és l’escollit per redreçar el rumb de l’equip a la Segona B i avui el president i el director Esportiu de l’Olot han explicat els motius de la seva contractació. Àlex Terma, director esportiu del club, ha assegurat que “teniem tres opcions fermes de candidats a la banqueta i l’Arnau era la primera, per la seva filosofia de joc, perquè coneix el club i perquè s’adaptarà molt ràpid”. 

Abans, però, s’ha agraït la feina feta a Eduardo Vílchez i s’ha confirmat que seguirà al club a nivell de col·laboració, de manera “voluntària i no remunerada”, tal i com  ha dit el president. 

El nou entrenador del conjunt garrotxí prové del filial del Girona F.C., amb el qual estava signant una gran campanya a primera catalana.  El club de Montilivi, a canvi de deixar marxar al tècnic del filial, s’ha assegurat un dret preferencial amb tres jugadors del primer equip de la UE Olot de cara al final de campanya: Jordi Hostench, Èric Reverter i Gerard Valentín. 

Sala s’ha mostrat molt content amb el seu fitxatge i ha assegurat que Olot “sempre ha estat un destí que m’ha seduït, l’he seguit des de fa moltes temporades i és un pas endavant en la meva trajectòria”. L’ex tècnic també de la Unió Esportiva Figueres no vol revolucions amb l’equip però admet que “cal millorar els resultats de manera ràpida, però no canviaré un model que a l’Olot li ha funcionat des de fa molts anys”.

Així doncs, el 2014 la Unió Esportiva Olot estrenarà tècnic i el seu primer test serà el proper 4 de gener a domicili davant l’Espanyol B.