El turisme de cap d’any a la Garrotxa busca les comoditats de la ciutat en un entorn de natura

Camping_Lava

Camping_Lava

Els turistes del Cap d’any a la Garrotxa busquen llocs que combinin les comoditats de les grans ciutats amb un entorn de natura. Els bungalows es consoliden com una demanda emergent per a aquells que volen estar en contacte amb la natura en un espai que resulta econòmic per a grups. Els restaurants, de la seva banda, preparen menús especials, amb preus assequibles i amb productes de la Garrotxa.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Garrotxa treballa des de fa temps per convertir-se en una destinació turística de referència. Tot i que des de les diferents administracions públiques i Turisme Garrotxa fomenten l’activitat social i econòmica, la major part de la feina es troba en mans dels mateixos restaurants, bars, hotels i càmpings, que s’organitzen per atraure milers de visitants a la comarca l’última nit de l’any. Enguany, el sector de l’hostaleria de la comarca declara que no es veu tan afectat per la crisi com en els anys anteriors.

Aquest 2013, els restaurants ofereixen menús especials, tant pel preu “anticrisi” com pels àpats, elaborats amb productes de qualitat propis de la Garrotxa. I els combinen amb un ambient festiu, amb música i ball.

Pel que fa a l’allotjament, els turistes procedents de la demarcació de Barcelona són els més interessats a passar el Cap d’Any a la comarca per les seves condicions paisatgístiques i d’activitats pròpies de l’ambient rural. Els càmpings es veuen beneficiats per aquesta preferència.

Els bungalows es consoliden com una demanda emergent per a aquells que volen estar en contacte amb la natura en unes instal·lacions que resulten econòmiques per a grups.

Deixa un comentari