Més de 300 nens i nenes entreguen la carta al Patge Reial al barri de Sant Cristòfor i Mas Bernat d’Olot

cristofor_pattge

cristofor_pattgeMés de 300 nens i nenes del barri olotí de Sant Cristòfor i Mas Bernat visiten cada any per Nadal el campament del Patge Reial per demanar els seus desitjos i regals al missatger dels Reis Mags d’Orient. Aquest any, l’arribada del Patge ha comptat amb novetats que han servit per animar encara més la festa.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Com és habitual el Patge reial fa parada al barri de Sant Cristòfor i Mas Bernat, on l’esperen totes les famílies amb gran il·lusió. Enguany més de 300 nens i, per tant, al voltant de les 600 persones han fet cua davant el campament del missatger dels Reis Mags d’Orient per fer entrega de la carta de regals. Fa més de 10 anys que el barri organitza l’arribada del patge i ha anat incorporant elements per animar la festa, com és el cas de l’acompanyament musical situat a la porta del campament, o d’altres novetats encara més recents. Aquest any, l’arribada del Patge Reial al barri ha col·laborat amb Càritas Garrotxa. La Comissió de Festes del barri es mostra contenta vers la gran implicació dels veïns, cada any en augment. La festa d’enguany va acabar amb una xocolatada per tots els assistents mentre la música sonava de fons.