El jutge deixa en llibertat el conductor acusat d’atropellar una ciclista però li retira el carnet

Conductor_llibertat

Conductor_llibertatEls jutjats d’Olot van deixar ahir en llibertat el conductor que diumenge va atropellar una ciclista i després va donar-se a la fuga a Sant Joan les Fonts. A l’home, de 51 anys, se l’imputa un delicte de conducció temerària i d’omissió del deure de socors.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El jutge li ha retirat el carnet. Segons comenten diversos testimonis, el conductor va patir una crisi neurològica en el moment dels fets. Quan circulava diumenge al migdia per Sant Joan les Fonts, va arremetre reiteradament contra un altre vehicle, fins que va fer caure la ciclista, que també anava per la carretera. La ciclista, com els vam anunciar, va ser donada d’alta aquest dilluns poc més tard de les 11 del matí a l’Hospital Josep Trueta de Girona.