El Pessebre Vivent de Joanetes finalitza la 27a edició amb novetats que han agradat als visitants

anem_a_veure_el_pessebre

anem_a_veure_el_pessebreEl Pessebre de Joanetes ha tornat a ser un pol d’atracció de visitants fins a la Vall d’en Bas. En la seva 27a edició, l’esdeveniment ha incorporat novetats, com la baixada de l’estrella de Nadal a l’abast dels visitants. També s’ha millorat la qualitat en la recreació de les escenes del pessebre.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquest cap de setmana Joanetes ha celebrat la 27a edició del seu Pessebre Vivent, que cada any compta amb la participació de prop de 350 persones entre actors i organitzadors. I com és habitual, aquest Pessebre 2013 ha incorporat nous atractius a l’escena.

Durant quatre dies seguits, els veïns del poble, però també d’altres de la comarca, representen les diferents escenes bíbliques des de l’anunciació de Jesús fins el seu naixement. Tota una atracció turística que acull milers de visitants de tot arreu, i alguns estrangers, sobretot de França. Aquest any, el pessebre col·labora per tercera vegada consecutiva amb Càritas Garrotxa. L’artista internacional Xavier Carbonell ha estat l’autor del cartell, que ha contribuït a l’atracció dels visitants.