La Grossa de cap d’Any passa de llarg a la Garrotxa

GROSSA_CAP_DANY_DEFINITIU

GROSSA_CAP_DANY_DEFINITIUA la Garrotxa no ha caigut cap dels premis importants de la Grossa de cap d’Any. Els punts de venda de loteria de Catalunya esperen que l’any vinent hi torni a haver el sorteig, perquè ha funcionat molt bé. De totes maneres, també creuen que hi ha punts a corregir pel que fa a les vendes de la loteria.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Grossa de cap d’Any ha passat de llarg a Olot. Cap dels tres premis importants de la Loteria de Catalunya han caigut a la comarca. Els números són el 03473 (primer premi), el 77879 (segon premi), i el 88297 (tercer premi).

Els punts de venda de loteria de Catalunya a Olot consideren que la Grossa de cap d’Any s’ha venut molt bé. De cara a l’any vinent, esperen que es repeteixi el sorteig. De totes formes, creuen que s’han de corregir alguns aspectes del sistema de vendes, com l’establiment d’un termini per retornar les butlletes que no s’hagin pogut vendre.

x