El campament reial d’Olot obre les seves portes

CAMPAMENT_REIAL_2014

CAMPAMENT_REIAL_2014L’última data significativa d’aquestes festes és l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Olot es prepara per la seva vinguda, i avui obre el campament reial, situat a la Plaça Clarà i un dels més grans de Catalunya.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Des d’avui i fins el cinc de gener els més petits poden acostar-se al campament reial d’Olot i gaudir de tota la comitiva que acompanya als Reis Mags d’Orient. Durant aquests dies, els infants podran conèixer de ben a prop els cuiners del campament, els carters reials, els carboners o els mateixos patges, vinguts de l’orient. A més, una de les novetats d’aquest 2014 és l’arribada de nous personatges al campament, com la caramelera.

El campament s’obrirà al públic a partir de les sis de la tarda, entre avui i el dissabte dia 4 de gener. A més, fins el dia 5 hi haurà un taller de fanals cada matí, a partir de dos quarts de dotze, per esperar la comitiva de la cavalcada, on hi participen 300 patges. Es calcula que 4.000 nens i nenes passaran pel campament des d’avui fins al seu tancament.

La cavalcada dels Reis Mags d’Orient no pateix variacions: seguirà el mateix recorregut d’anys anteriors fins arribar al Firal d’Olot, i començarà a partir de dos quarts de set de la tarda.