La conservadora científica Anna Vila i la filòsofa Remei Capdevila són les noves ambaixadores d’Olot al món

ambaixadores_dolot

ambaixadores_dolotAnna Vila i Espuña i Remei Capdevila i Werning són les dues primeres dones ambaixadores d’Olot, la vuitena i novena d’una llista d’aquesta iniciativa impulsada des de l’Ajuntament. Anna Vila és conservadora científica a la National Gallery de Dinamarca, on ha muntat el laboratori científic de la institució, i Remei Capdevila exerceix des de fa sis anys la docència com a filòsofa a la Universitat de Fairfield, molt a prop de Nova York.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Totes dues han rebut de mans de l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, una agulla amb l’ala i un llibre de la ciutat, a més d’un exemplar del llibre ‘Catalonia Calling – El món ho ha de saber’, editat per la revista Sàpiens, perquè tant Vila com Capdevila expliquin a amistats i companys de feina el procés sobiranista iniciat a Catalunya. L’acte va finalitzar amb la signatura al Llibre d’honor de la ciutat. El Consell d’Ambaixadors és, juntament amb el Consell d’Alcaldes i els Consells Ciutadans adscrits a les quatre grans àrees de govern, algunes de les eines que s’han impulsat des de l’Ajuntament per copsar l’opinió i fomentar la participació ciutadana. Les dues noves ambaixadores s’han mostrat molt il·lusionades d’haver estat reconegudes alhora, ja que mantenen un estret lligam des de ben petites i fins i tot van coincidir un temps a Nova York.