L’ampliació del Casal de la Gent Gran d’Olot a les dependències dels antics jutjats estarà enllestida abans de mitjans de febrer

CaSAL_GENT_GRAN_OLOT

CaSAL_GENT_GRAN_OLOTEl Casal de la Gent Gran d’Olot s’està ampliant a la primera planta de l’edifici, on s’havien ubicat les antigues dependències dels jutjats d’Olot. L’ampliació, promoguda al 50% per l’Ajuntament i el Departament de Benestar i Família, permetrà emplaçar-hi sales per a activitats dels usuaris. El consistori calcula que l’obra estarà enllestida entre finals de gener i principis de febrer.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’ampliació permetrà portar a la primera planta les aules i sales per portar a terme diverses activitats. També s’hi habilitarà un ascensor i una rampa per accedir a les noves instal·lacions. Els usuaris estan satisfets amb l’actuació. És previst que els treballs estiguin enllestits durant el primer trimestre del 2014. L’ampliació també permetrà treure la biblioteca del casal del soterrani de l’edifici. Tots els usuaris del casal de la gent gran d’Olot estan conformes amb l’actuació. A la Garrotxa, hi ha un total de 10 mil persones amb el carnet d’usuari d’aquestes instal·lacions. D’aquests, mil 500 formen part de l’associació de gent gran d’Olot.

Deixa un comentari