Neix Oriol Angulo, el primer garrotxí del 2014

PRIMER_NADO

PRIMER_NADOJa ha nascut el primer nadó garrotxí del 2014. És l’Oriol Angulo Puig, que va arribar al món ahir, vint minuts abans de la mitjanit. Si es compleixen les previsions, el primer nadó de l’any vinent ja naixerà al nou Hospital comarcal de la Garrotxa.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El primer dia del 2014 ja ens ha deixat el primer naixement d’aquest nou any. Es tracta d’Oriol Angulo Puig, un olotí que ens ha rebut quan encara no té ni 24 hores de vida. Va néixer ahir, vint minuts abans de la mitjanit, en un part sense complicacions però que va arribar més aviat del que estava previst, ja que no ha complert les 40 setmanes de gestació. Tot i ser prematur, ha nascut en bones condicions, amb un pes de 2 quilos i 670 grams. La família, encapçalada pels seus pares Yolanda i Angel, ha celebrat l’arribada del nou membre, en especial la seva germana Helena.