El Campament Reial arriba a Olot acompanyat pel fanaler i la caramel·lera reials

CARTERA_REIAL

CARTERA_REIALEls nens i les nenes de la Garrotxa ja han pogut donar la carta als reis al carter i la cartera reials en la primera jornada del Campament Reial d’Olot. Aquest any, dos nous personatges reben els nens al campament: el fanaler i la caramel·lera.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A la primera jornada del campament reial d’Olot, el recinte ha tornat a demostrar per què és un dels més destacats de Catalunya. Els nens i nenes poden gaudir amb els centenars de patges, princeses i sorpreses màgiques que es troben al recinte mentre esperen per donar la carta als carters reials. L’actriu Anna Roca és una de les olotins que han tingut la sort de ser escollides per guiar els nens i nenes durant el campament. Les famílies feien cua des de poc després de les cinc de la tarda per tals que els fills donessin la carta als carters reials. Els nens i nenes han compartit amb Olot Televisió els regals que volen rebre aquest any. Tot el recorregut pel campament reial tenia un sol objectiu: donar la carta al carter o la cartera reials perquè sigui llegida per Ses Majestats els Reis de l’Orient. De segur que Melcior, Gaspar i Baltasar llegiran detingudament el que demanen els nens i nenes de la comarca.