L’hora d’anglès

[table color=”red”]

Dia Hora Tipus
De dilluns a divendres 16.40 i 01.00 Estrena
Dissbte i diumenge 18:30, 01.00 Resum setmanal

[/table]

Podeu veure tots els programes de la temporada al ‘XIP/TV‘.

L’hora d’anglès’ (English hour) és un programa d’actualitat fet en anglès que aposta per entrevistes en profunditat i debats, entre d’altres seccions, amb la intenció que els teleespectadors millorin la seva competència en aquest idioma.

L’espai, de 55′ de durada, incorpora entrevistes a catalans reconeguts que exerceixen la seva tasca professional en un àmbit de parla anglesa o que viuen en països anglòfons, i a angloparlants afincats a Catalunya.

També inclou dos debats setmanals, un els dimecres sobre actualitat esportiva, i un altre els divendres d’interès general.

Altres seccions fixes seran ‘The class’, una sèrie documental de 15′ que recull l’activitat en les classes d’anglès d’un centre d’educació infantil i primària i un espai de contes pensats per a un públic infantil.

 

x