Del Paisatge a la Taula

Mira totes les receptes del programa a l’espai OTV a la carta i utilitza l’etiqueta #delpaisatgealataula al Twitter

Divendres13.15Reemissió

Dia Hora Tipus
Dilluns 13.15 i 21.45 Estrena
Dimarts 13.15, 18.30 Reemissió
Dimecres 21.45 i 23.45 Reemissió
Divendres 13.15 Reemissió
Diumenge 23.45 Reemissió


És el programa de cuina d’Olot Televisió dedicat exclusivament a promocionar les receptes i els restaurants de cuina volcànica de la Garrotxa. Aquesta temporada el programa incorpora diverses novetats, des de la conducció passant pel decorat i el grafisme fins a la introducció de noves seccions que donaran més importància als aspectes nutricionals.

El programa aprofita l’agenda gastronòmica anual i les fires de productes autòctons que s’organitzen a la Garrotxa per promocionar els productes de la comarca.

La presentació del programa anirà a càrrec de la dietista i nutricionista Mireia Guzmán. La seva experiència professional passa tant per la consulta privada com per l’assessorament a empreses i institucions. Ha participat en nombrosos programes de televisió com, per exemple, TV3, La Xarxa o Olot Televisió, i ha dirigit i presentat espais de cuina sana a Televisió de Girona.

 

Coordina: Associació d’Hostalatge de la Garrotxa
Presenta: Mireia Guzmán. Dietista i nutricionista