Els Reis Mags de l’Orient ja han passat per Sant Joan les Fonts

cAVALCADA_sANT_jOAN_LES_FONTS

cAVALCADA_sANT_jOAN_LES_FONTSA les 19:00h de la tarda han aparegut Ses Magestats els Reis i s’han passejat pels carrers del municipi garrotxí. Carregats de regals, Melcior Gaspar i Baltasar han assegurat que “tot i que venim de molt lluny i ens fem grans, intentarem arribar a totes les cases i no pararem fins que tots tingueu els vostres regals. 

Clica aquí per veure la notícia a OTV a la carta

A Sant Joan les Fonts no hi faltava ningú aquest diumenge al vespre. Els tres Reis Mags de l’Orient omplien de llum els carrers del municipi garrotxí mentre centanars de nens i nenes els esperaven per donar-los la benvinguda. Els patges reials han acompanyat en aquest llarg viatge a Ses Majestats i avui han donat les instruccions a tots els nens perquè puguin repartir els regals com més aviat millor.

Tots els infants ja han enviat des de fa dies la seva carta i tenen molt clar que, si s’han portat bé, els seus desitjos es faran realitats

Algunes peticions són més originals que d’altres, però totes compartien la mateixa il·lusió. 

El que està clar és que aquesta nit de diumenge, els Reis tenen molta feina per endavant. Els regals són a punt i el carbó, també. Però el que ja han repartit Melcior, Gaspar i Baltasar, és molta il·lusió als nens i nenes garrotxins i garrotxines.