Els Reis Mags d’Orient fan parada a la capital de la Garrotxa

Reis_Olot_2014

Reis_Olot_2014Aquest diumenge milers de nens i nenes van sortir al carrer per donar la benvinguda als Reis Mags d’Orient. Després d’un te a la plaça Clarà, els Reis van desfilar fins al Firal, on els infants van poder acostar-s’hi. La màgia i els desitjos van ser els protagonistes del vespre a la capital.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els Reis Mags han arribat a la ciutat d’Olot. Després d’un viatge llarg i complicat des de l’Orient, per fi han entrat a la capital garrotxina, amb un objectiu, acontentar els nens i nenes de la comarca que, des de fa dies, entreguen les seves cartes als ajudants dels Reis al campament reial, situat a la plaça Clarà. Com és tradició, abans de la cavalcada els Reis Mags es troben amb l’alcalde de la ciutat per fer el te junts. Aquest any, però, en no estar disponible, ocupava el seu lloc en Josep Berga, l’alcalde accidental.

Els nens i nenes han rebut expectats amb els braços oberts els tres reis, que han desfilat amb les seves carrosses des de la plaça Clarà fins el Firal.

Un cop al Firal, tots els infants, acompanyats dels seus familiars, han tingut la oportunitat d’acostar-se als tres mags i, aquells que encara no ho havien fet, els han pogut fer entrega de la carta de regals.