Comença la campanya de rebaixes d’hivern amb “bones perspectives” pels comerciants d’Olot

REBAIXES_1R_DIA

REBAIXES_1R_DIA

Aquest dimarts s’ha donat el tret de sortida a les rebaixes d’hivern, que s’allargaran fins el proper 7 de març. En declaracions a Les Notícies d’Olot Televisió el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, ha reconegut que “es comença a notar un canvi en el consum dels consumidors” i això dóna “bones perspectives per aquestes rebaixes” sobretot en el sector de “moda i confecció”.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els comerciants d’Olot estan esperançats amb les rebaixes d’hivern. El president de l’ACO, Jordi Rovira, ha explicat que “els consumidors han guardat diners per poder-los invertir aquestes rebaixes”. Rovira ha subratllat la importància que es facin activitats al centre de la ciutat i ha posat la pista de gel de la plaça major com a exemple perquè “és una acció que porta molt gent al centre d’Olot”.

Un altre ingredient d’aquest Nadal és la nova il·luminació. Jordi Rovira ha aplaudit “la bona entesa amb l’Ajuntament d’Olot per l’aposta que hem fet dels llums de Nadal”. Rovira ha reconegut que els comerciants han hagut de fer una aportació econòmica però que aquesta “ha valgut la pena”. 

Finalment també ha fet una valoració de la campanya del ‘Rasca, rasca, rasca’. Durant aquestes festes les compres als comerços associats podien estar premiades. El president de l’ACO ha explicat que “forma part d’una estratègia per dinamitzar les compres als comerços de la ciutat”. En aquest sentit valora positivament la campanya tot i que “caldrà plantejar els pros i contres per millorar-la”. 

En termes generals les associacions de comerciants confien que la campanya serà millor que la de l’any passat, i es preveu un augment de vendes del 3%. Els aparadors de les botigues ja tenen col·locats els cartells dels descomptes, que aquest primer dia oscil·len entre un 30 i un 50%. Es preveu que cada català gasti 100 euros de mitjana als comerços durant l’època de rebaixes.