El comerç d’Olot constata una certa recuperació econòmica amb les vendes d’aquest Nadal

Comer_Nadal_Olot

Comer_Nadal_OlotEl comerç d’Olot es mostra positiu vers la campanya de Nadal 2013. Encara sense dades oficials, però fent un balanç de les vendes durant aquests dies festius, els comerciants poden afirmen que es tracta d’un any de recuperació de la crisi econòmica. El mèrit rau sobretot en les diferents propostes dels mateixos comerços, tant d’ofertes de compra com d’activitats de Nadal.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquest Nadal els comerços d’Olot han experimentat un volum de vendes molt alt tenint en compte els darrers anys, en què la situació de crisi econòmica planava notòriament sobre l’activitat comercial. Tot i que a hores d’ara encara no es coneixen les dades econòmiques al respecte, tant l’ajuntament de la ciutat com els comerciants del centre es mostren molt positius i s’atreveixen a afirmar que es tracta del Nadal de la recuperació. Gran part del mèrit es deu als mateixos comerços, que han contribuït activament a l’atracció de clients potencials a la ciutat a través de diferents campanyes comercials i activitats diverses. És el cas del Rasca-Rasca o la Gran Cagada del Tió. Per la seva banda, la pista de gel, aquest any privatitzada, també ha atret visitants a la comarca, que es convertien més endavant en compradors.

La competència deixa de ser entre comerços d’un mateix carrer sinó entre ciutats. En aquest sentit, el turisme a la Garrotxa, i en concret a la ciutat d’Olot, –fruit sobretot de l’entorn i la gastronomia de la zona- els posiciona al capdavant del rànquing de comarques gironines amb més activitat comercial aquestes festes de Nadal.