La Generalitat ha encarregat l’estudi per millorar la C-17 al seu pas pel Ripollès

ACCIDENT_RIPOLLS

ACCIDENT_RIPOLLSLa Generalitat ha encarregat un estudi sobre les millores a fer a la carretera C-17 al seu pas pel Ripollès. A més, de forma immediata es millorarà la senyalització al tram on el passat catorze de desembre una família de quatre membres va perdre la vida en caure el seu vehicle al riu Ter.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquest és el compromís assumit pel responsables del departament de Territori i Sostenibilitat davant els alcaldes de Ripoll i Les Lloses i el president del Consell Comarcal, amb qui s’han reunit aquest matí. La reunió ha servit per posar calendari a les millores que cal fer a la carretera, però no només al tram de l’accident. De fet, s’ha acordat que la concessionària de la carretera faci un informe global sobre la seguretat en el tram entre les Masies de Voltregà, a Osona, i Ripoll. El territori demana la instal·lació d’un radar fix, però el Departament no la considera prioritària, perquè a la zona ja hi ha un radar mòbil. Malgrat tot, també s’estudiarà.

x