La Marxa Nadalenca d’Olot d’aquest 2014 es promociona a tot l’Estat

MARXA_NADALENCA_14_PRVIA

MARXA_NADALENCA_14_PRVIAEl proper diumenge 12 de gener, a les 10 del matí, se celebrarà a Olot la 6à Marxa Nadalenca. Com cada any, hi ha tres modalitats de participació: els que corren, els que caminen i els que tenen mobilitat reduïda o amb algún tipus de discapacitat. Hi ha tres recorreguts, perquè el més important d’aquesta marxa és la participació ciutadana. L’objectiu és passar una bona estona entre família i amics, i que tothom en pugui gaudir.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Es tracta d’una marxa amb un caire més solidari que esportiu, ja que una part de inscripció anirà destinat a Càritas. Les incripcions ja estàn obertes i tothom qui ho vulgui s’hi pot apuntar, fins els dia 10 de gener, a través del web: marxanadalenca.com

Com cada any, una de les peculiaritats de la Marxa Nadalenca és anar disfressat d’algun motiu nadalenc. Es tracta d’una cursa de 7 kilòmetres i mig que pretén donar a conèixer tot els racons de la ciutat olotina. Aquest any, la novetat, és que es promociona a tot l’Estat, a través d’una empresa especialitzada en la difusió d’aquest tipus d’activitats. Per això que els tres itineraris faran un recorregut per les seus de la Mostra de Pessebres. D’aquesta manera, les setze entitats organitzadores poden promocionar la ciutat com a referent pessebrista i com a punt d’interès turístic. El punt de trobada per l’inici del recorregut serà la plaça Marià Vayreda.

Deixa un comentari