L’alcalde respon

alcalderespon-2

[table color=”red”]

 

Dia Hora Tipus
Dijous 15.00 i 23.30 Estrena
Dissabte 10.30 Reemissió

[/table]

Mira totes les entrevistes als alcaldes de la comarca a l’OTV a la carta i utilitza l’etiqueta #lalcalderespon al Twitter

L’actualitat dels municipis de la Garrotxa

alcalderespon-2L’actualitat dels municipis de la Garrotxa s’explica cada setmana a Olot Televisió. Quines inversions preveuen fer els ajuntaments? Amb quines prioritats treballen els equips de govern? A què destinen els pressupostos? Ara, més que mai, la societat demana que les administracions siguin transparents. ‘L’alcalde respon’ és l’espai d’informació municipal per conèixer, amb detall, les actuacions dels ajuntaments de la comarca.

Per fer arribar les seves preguntes: informatius@olot.tv

Presenta: Marc Vila