El trasllat de pacients al nou Hospital durarà, com a molt, 48 hores

HOSPITAL_TRASLLAT

HOSPITAL_TRASLLATEl nou Hospital Comarcal de la Garrotxa obrirà les seves portes aquest estiu, tot i que encara no s’ha determinat la data definitiva de la seva entrada en funcionament. Segons els responsables de l’Hospital, el trasllat de pacients durarà entre 24 i 48 hores.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Recta final a la posada en servei del nou Hospital Comarcal de la Garrotxa: el trasllat i l’obertura tindrà lloc durant l’estiu, tot i que hi ha divergències sobre l’obertura definitiva del centre sanitari. Mentre duri el trasllat, l’únic servei que es duplicarà serà el d’urgències. Tot i que el moviment de material durarà diverses setmanes, el trasllat de pacients i personal al nou centre es farà amb un o dos dies. La partida per equipar el nou Hospital està aturada, perquè la Generalitat té bloquejats els pressupostos. El gerent de l’Hospital, Carles Puig, considera que la despesa sanitària augmentarà amb el nou centre, però d’aquesta manera s’equipararà la despesa per garrotxí a la mitjana nacional.