L’ANC de la Garrotxa habilita 30 taules per signar a favor de la independència aquest cap de setmana

ANC_I_desprs_de_la_Via_Cat

ANC_I_desprs_de_la_Via_CatL’ANC de la Garrotxa habilitarà 30 taules per signar a favor de la independència aquest cap de setmana, dins de la campanya ‘Signa un vot per la independència’. Així ho ha explicat a Olot Televisió el membre de l’ANC Bernat Garrigós. Hi haurà taules a 18 dels 21 municipis de la comarca. A Olot, la referència és el punt de recollida de signatures de la plaça Rector Ferrer, davant de l’església de Sant Esteve.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Bernat Garrigós també ha dit a Les Notícies que durant aquest cap de setmana a la Garrotxa, fins a 70 apoderats controlaran la transparència del procés de recollida de signatures. Alhora, aquests apoderats seran supervisats per diversos interventors. “Volem que la recollida de signatures ens atorgui la major legitimitat”, ha declarat Garrigós. El membre de l’ANC Garrotxa ha explicat que la signatura servirà per mostrar el suport del dret de petició de demanar a les institucions una consulta sobre si Catalunya ha d’independitzar-se o no d’Espanya, i ha afegit “en el cas que no se’ns permeti fer la consulta, la signatura ha de servir com a vot a favor de la independència”.

Les 30 taules que s’habilitaran a la Garrotxa romandran obertes dissabte durant tot el dia, i diumenge només al matí. Aquestes seran les primeres jornades de recollida massiva de signatures que es faran a tot Catalunya, impulsades per l’ANC. N’hi haurà moltes jornades més que s’aniran anunciant en els mesos que durarà la campanya.