El BBVA posa impediments per cobrar els premis de la Loteria de Nadal

Cobraments_loteria_Nadal

Cobraments_loteria_NadalOlot ha presenciat com el Banc Bilbao Biscaia Argentaria (BBVA) es negava a pagar els premis d’uns números de la loteria de Nadal. El motiu, evitar el frau fiscal. Les butlletes venudes pels associats del Gremi Artesà Comarcal de Perruquers de la ciutat i la comarca s’han trobat amb aquesta situació.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El número 50.589 de la loteria de Nadal, premiat amb cinc euros per euro jugat, és a dir, un total de 105.000 euros, no ha pogut ser cobrat a l’entitat bancària corresponent. La oficina del BBVA, situada al carrer Bisbe Lorenzana, ha sorprès al Gremi de Perruquers amb la notícia que no es podien cobrar les butlletes premiades, degut a un nou decret del Ministeri d’Hisenda.

El gremi ja hi ha posat remei, demanant a l’oficina del BBVA que informi als premiats sobre la situació i els derivi a les perruqueries o centres d’estètica on van comprar les butlletes.

Les nou persones de la junta del gremi garrotxí han fet arribar als associats els diners corresponents al premi. A Olot, el BBVA no és l’única entitat bancària que impedeix el cobrament de la loteria de Nadal. Des de fa anys, algunes oficines es neguen a prestar aquest servei. Mentrestant, Figueres és una altra localitat gironina afectada pels no pagaments del BBVA. En concret, les butlletes venudes per la Unió Esportiva Figueres no han pogut ser cobrades a l’oficina bancària que els pertocava. El club esportiu confia que els premiats puguin cobrar la setmana vinent.