La companyia olotina La Funerària estrenarà ‘Talamanca, un joc de nens’

TALAMANCA

TALAMANCA

Aquesta comèdia, que s’ha gestat a la ciutat d’Olot, és una de les propostes culturals del cap de setmana vinent. Podrà veure’s a la Sala Bulbena el 18 de gener (21.00). L’equip del MAC Exprés ha visitat els assajos de l’obra per conèixer tots els detalls del projecte de la mà dels mateixos actors. 

Fes clic aquí per veure el MAC Exprés 

 

 

L’acció es situa a Talamanca,  on Catalunya va guanyar l’última batalla durant la Guerra de Successió, el 1714. Els actors Josep Jou, Albert Mach i Pedro Carrizosa, de la companyia La Funerària, interpreten els tres personatges protagonistes, dues iaies i un nen que es riuen de l’essència de la societat catalana, en una comèdia esperpèntica que us farà riure una bona estona.