‘La Xarxa’ sona des d’avui pel canal 51 de ràdio de la TDT que gestiona Olot Televisió

La_Xarxa

La_XarxaDes d’aquesta setmana ja s’emet ‘La Xarxa‘ pel canal 51 de ràdio de la TDT, que gestiona Olot Televisió. ‘La Xarxa de Comunicació Local’ és l’entitat a la qual estan adherits gairebé tots els mitjans de comunicació de Catalunya, tan televisions com ràdios, superant les 250 entitats i Olot Televisió és el representant de la Garrotxa juntament amb Ràdio la Vall de les Preses i Ràdio les Planes de les Planes d’Hostoles.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

És una plataforma multimèdia de suport a l’audiovisual local que té com a objectiu donar resposta a les necessitats del sector i contribuir a la seva dinamització. Per això treballa en coordinació directa amb els mitjans de comunicació adherits, treballant conjuntament en la coproducció de continguts. En aquesta línia Olot Televisió és una de les entitats més actives de ‘La Xarxa’ des de fa més de 10 anys. Amb l’emissió de la ràdio per la TDT es completa el compromís de difondre els continguts que produeixen les entitats, en aquest cas a través del canal de ràdio.

Deixa un comentari