L’Ajuntament d’Olot reclama una excepció per conservar l’aportació de l’Estat en matèria de l’Impost de Béns Immobles

corominas_estat_ibi

corominas_estat_ibiL’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha declarat que la ciutat està essent molt perjudicada per la revisió cadastral que va fer fa vuit anys, en plena bombolla immobiliària. L’Ajuntament va baixar el tipus de l’Impost de Béns Immobles als ciutadans per compensar l’augment dels valors cadastrals sorgits de la revisió cadastral.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Estat creu que l’Ajuntament ha rebaixat la pressió fiscal perquè està rebent molts ingressos de la contribució, i reclama a la ciutat 350 mil euros dels 7 milions que li va conceditr per l’Impost de Béns Immobles. L’Ajuntament d’Olot reclama una excepció per al seu cas.