La UE Olot s’enfrontarà a casa amb el Sant Andreu sense Rojas

Prvia_UEOlot-Sant_Andreu

Prvia_UEOlot-Sant_AndreuLa Unió Esportiva Olot s’enfrontarà aquest diumenge a la tarda contra el Sant Andreu. Ho farà sense el defensa Jorge Rojas, lesionat en el partit que disputava el conjunt garrotxí al camp de l’Espanyol B.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Després d’un seguit de proves mèdiques, es coneix que el central té una microruptura al quàdriceps de la cuixa esquerra, fet que li impedirà jugar aquest cap de setmana i probablement el següent amb l’Hospitalet. Per la seva banda, Albert Canal sí que podrà acoblar-se a l’equip, després d’haver estat sancionat amb vermella al partit contra el Lleida. Aquest diumenge serà el primer partit de l’any a casa i l’afició ha fet saber per les xarxes socials que, tot i tractar-se del rival que els va eliminar a la Copa del Rei, es mostra valenta amb el nou tècnic de l’equip Arnau Sala.