L’INCASÒL enderrocarà els pisos en estat ruinós del Parc de la Maquinària de la Vall de Bianya

ENDERROC_PISOS

ENDERROC_PISOSL’INCASÒL ha adjudicat a l’empresa SUMEX l’enderroc del bloc d’habitatges del Parc de la Maquinària de la Vall de Bianya, per un import de prop de 90 mil euros sense IVA. L’Ajuntament de la Vall de Bianya es felicita de la decisió de l’Incasòl, ja que els pisos estaven en un avançat estat de deteriorament.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’edifici està situat al peu de la carretera N-260, a les afores del nucli urbà, al costat del sector industrial Morrals II. És un bloc lineal de planta baixa més tres pisos amb un total de 33 habitatges que allotjava als treballadors de manteniment de les carreteres de la zona i formava part de tot un grup de parcs similars, situats a tot Catalunya, traspassats des del Ministerio de Fomento a la Generalitat. Els residents el van anar abandonant i des de feia bastants anys només hi havia tres pisos ocupats dels quals tan sols un ho era per l’adjudicatari legal. A conseqüència d’aquest abandó, l’edifici es troba en estat de ruïna.

L’enderroc s’inscriu en la Modificació parcial del POUM sector Industrial Morrals II que l’Ajuntament ha aprovat provisionalment, amb data 20 de març de 2013, per delimitar un nou PAU “Parc de Maquinària” per a activitat econòmica que englobi aquests terrenys amb una superfície aproximada de 8.000 m2.