Reomplen el forat de la nova plaça Mercat per començar a construir en superfície a finals de febrer

MERCAT_OBRES_ACTUALS

MERCAT_OBRES_ACTUALSEl gran forat que hi ha als terrenys de l’antiga plaça Mercat d’Olot desapareixerà a finals de febrer. Es preveu que els fonaments i l’estructura de les dues plantes subterrànies de la nova plaça estiguin enllestits el dia 24 del proper mes. Llavors ja s’hi podran aixecar la planta baixa i el primer pis.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El 24 de febrer és la data fixada per deixar enllestits els fonaments i l’estructura de les dues plantes subterrànies de la nova plaça Mercat d’Olot. Llavors ja es podrà tapar el forat que ara s’hi veu en aquests terrenys, i es podrà començar a construir la planta baixa i el primer pis de l’edifici. Aquests treballs van a càrrec de l’empresa Estructures Olot, subcontractada per l’adjudicatària, Rubau Tarrés.

També treballa en l’obra l’empresa Interios.cat. L’empresa gironina CECAM també està implicada en les obres. Treballa en la construcció dels 24 pous de geotèrmia que s’estan habilitant. A hores d’ara ja en té cinc de fets. La nova plaça Mercat serà un edifici que s’abastirà energèticament a partir de la geotèrmia, les plaques solars fotovoltaiques i la biomassa.