Santa Pau ja té a punt els preparatius per la Fira del Fesol 2014

FESOLADA

FESOLADALa Fira de Sant Antoni de Santa Pau s’ha convertit en una de les cites gastronòmiques més importants d’aquest principi d’any, amb el fesol com a protagonista. Tindrà lloc el 19 de gener, i aquesta setmana l’equip del programa MAC Exprés ha visitat el municipi per conèixer totes les novetats de la cita.

Tot el poble de Santa Pau es mobilitza any rere any per organitzar activitats al voltant d’aquest producte tant petit i apreciat, el fesol, que és un símbol del municipi. La proposta engloba xerrades, concerts i fins i tot faràndula, a més de la tradicional ‘fesolada’ on participen els restaurants de la comarca amb tastets a base de fesols. Aquesta setmana al MAC Exprés el restaurant Entrecot de Santa Pau ens explicarà la seva recepta.