El CB Olot aconsegueix una gran victòria a casa contra el Roger’s Vilassar de Dalt (53-49)

CB_OLOT_ROGERS_VILASSAR

CB_OLOT_ROGERS_VILASSARLes jugadores de Mari Comino han completat una primera meitat de partit formidable i han superat al cinquè classicicat gràcies a la bona pressió defensiva i a l’encert en el joc interior. En un final agònic i molt emocionant, les garrotxines han hagut d’estirar d’orgull per guanyar.

Clica aquí per veure la notícia a OTV a la carta

 

Bon partit el que ha signat aquesta tarda el sènior femení ‘A’ del CB Olot, de primera catalana. L’equip ha estat intens i lluitador i ha pogut desfer-se d’un dels aspirants als primers llocs de la classificació.

Les olotines han acabat la primera part amb un 31 a 20 gràcies al joc interior, una major intensitat que el rival i la falta d’encert de les de Vilassar. En els dos primers quarts, doncs, s’ha vist un gran CB Olot.

En el tercer període les garrotxines no han abaixat la guàrdia però el Vilassar ha posat les coses molt complicades i ha estat millor equip que en els primers temps, situant-se a tres punts de l’Olot i fins i tot empatant en el darrer quart.

Tot i així el Roger’s no ha pogut amb les ganes i la passió de les de Mari Comino, que han jugat a gran nivell.

Els últims minuts de joc han estat apassionants i hab esdevingut un intercanvi de cops entre els dos equips  que ha acabat decantant-se del costat local.

El resultat final ha estat de 53 a 49 i d’aquesta manera el CB Olot ja ha guanyat 6 partits enguany i segueix fent una gran campanya en la lluita per la permanència.