Uns 300 caminaires han participat en les 24 hores de muntanya del CE Olot

24_hores_de_muntanya

24_hores_de_muntanyaLa prova, que compleix 32 edicions i està organitzada pel Centre Excursionista Olot, compta enguany amb un recorregut clàssic i amè d’uns 70 quilòmetres. Dissabte al migdia, des de la Plaça Major de Santa Pau, es donava el tret de sortida als més de 300 participants que s’hi han inscrit. Segons les dades de l’organització, hi havia més de 250 inscrits que s’hi van apuntar a través d’internet i dissabte s’hi han unit una cinquantena més. Aquest diumenge els caminaires ja han arribat a la meta. 

Les 24 hores de muntanya han esdevingut un clàssic a la nostra comarca i són molts els caminaires que repeteixen cada any i s’hi inscriuen per gaudir d’un cap de setmana replet de natura, reptes, esport i companyerime. Sense ànim competitiu, la prova consta de sis etapes i els participants poden escollir entre fer-les totes o només algunes d’elles. En l’edició d’enguany, el recorregut és d’entre 70 i 80 quilòmetres. 

Aquest dissabte al migdia s’ha donat el tret de sortida des de Santa Pau i els caminaires es dirigeixen cap a Sant Aniol de Finestres. Seguidament la ruta passa per Les Planes d’Hostoles, Sant Martí de Llémena i Mieres.

L’arribada ha estat a l’hora i al lloc previst aquest diumenge al migdia, a la plaça Major de Santa Pau a les 14h. 

x