La UE Olot empata davant del Sant Andreu i segueix sense sortir de la zona calenta de la taula (1-1)

ueolotsantandreu

ueolotsantandreuOnze partits acumula l’Olot sense tastar la victòria en la lliga. El debut d’Arnau Sala com a local no ha acabat bé per culpa del gol d’Ander Vitoria en el segon temps. David López havia avançat al seu equip al límit del descans. El Sant Andreu, rival directe en la lluita per la salvació, ha marxat viu de la capital de la Garrotxa amb un plantejament molt defensiu. 

Clica aquí per veure OTV a la carta 

Amb cinc homes al darrere es plantava el conjunt de Patxi Salinas a l’estadi en un partit clau en la lluita per la permanència. El plantejament andreuenc ha fet que l’Olot dominés el partit en tota la primera meitat i els homes d’Arnau Sala han signat 45 minuts de bon futbol. Carlos podria haver marcat en la més clara de la primera meitat. Amb ocasions i joc combinatiu, l’equip ha acabat trobant el seu premi al límit del descans quan David López ha enviat al fons de la xarxa una gran triangulació de l’atac olotí. 

Aquest gol podia ser psicològic i a més els locals han disposat de dues bones ocasions, però els quadribarrats han obert les seves línies buscant l’empat i han tret el màxim rendiment de les seves ocasions. En la primera acció clara de perill, Ander ha perforat la porta garrotxina. Fornés havia fet una gran intervenció però la pilota ha quedat morta i els andreuencs han culminat la jugada amb una passada de la mort. 

A partir d’aquest empat el partit ha quedat esopit. Salinas ha prescindit de Francis, el seu davanter, i ha donat entrada a un lateral esquerra, en una clara mostra de conformisme amb el resultat. De fet, el punt és bo per al Sant Andreu ja que li guanya el goal-average a l’Olot i segueix per davant a la classificació. 

En l’últim sospir, l’eufòria s’ha pogut desfermar a l’estadi però Carlos, amb un gran xut des de la frontal, s’ha topat amb el travesser.

Amb 21 punts, la Unió Esportiva és setzè a la taula en zona de promoció de descens a tercera. Amb Arnau Sala a la banqueta, l’equip ha aconseguit, de moment, dos empats.