Gairebé mig miler de persones participen a la Marxa Nadalenca d’Olot

MARXA_NADALENCA_2014

MARXA_NADALENCA_2014Olot ha tornat a gaudir aquest diumenge de la seva marxa més divertida: és la marxa nadalenca, que ha comptat amb una participació de gairebé 500 persones. Jordi Planella ha estat el primer a entrar a la meta tot i el caràcter no competitiu de la prova, i s’han pogut veure moltes persones disfressades per a l’ocasió.

 

Clica aquí per veure la notícia a OTV a la carta

L’ambient festiu era la nota dominant dels instants previs a la sortida de la sisena edició de la Marxa Nadalenca d’Olot, un esdeveniment lúdic que ha atret a 467 persones, una participació inferior a anys anteriors, quan s’havien superat les 500 persones; tot i això, l’organització es mostra satisfeta.

De disfresses n’hi havia de molts tipus, totes relacionades amb el Nadal. Qui no anava disfressat era Jordi Planella, el primer en entrar a la meta de la marxa.

Els atractius per a participar en aquesta marxa són diversos: té un recorregut adaptat per a persones en cadira de rodes, i a la meitat del trajecte ofereix un tastet de xurros amb xocolata desfeta. Aquestes i altres accions es fan perquè tothom pugui gaudir ben acompanyat d’una marxa plàcida pel centre d’Olot.