Més de 170 espectadors assisteixen als pastorets de les Preses ‘El misteri de Nadal’

Pastorets_les_Preses

Pastorets_les_PresesEl misteri de Nadal és el nom que porta la representació dels pastorets de les Preses. El diumenge més de 170 espectadors van aplegar-se al Centre Cultural del petit municipi de la Garrotxa per veure una de les versions més originals d’aquesta obra de Nadal, dirigida pels mateixos presencs.

Clica aquí per veure la notícia a OTV a la carta

Les Preses acabava el Nadal aquest diumenge amb la representació de El Misteri de Nadal, obra de Francesc Gay, escriptor dins la causa de beatificació que té oberta el Bisbat de Girona. Els Amics de les Preses mobilitzaven el municipi per veure l’obra, adaptació d’Enric Masó i dirigida pels presencs Pep Aiguabella i Gerard López. L’objectiu era assolir un nombre semblant d’espectadors al de la representació del dia 25 de desembre, d’uns 100 espectadors. I es va aconseguir. Més de 170 persones, fins i tot un autobús provinent de Mataró, emplenaven la sala del Centre Cultural i aplaudien amb entusiasme les diferents actuacions. Un poble petit que sorprenia amb l’alt nivell dels seus actors, sobretot dels més petits.