Aquest dilluns arrenca ‘Al dia Comarques de Girona’, un informatiu coproduït per TV Girona, Olot TV, TV Ripollès i TV Costa Brava

Al_Dia_Comarques_de_Girona

Al_Dia_Comarques_de_GironaAquest dilluns al vespre (19h) arrenca ‘Al dia Comarques de Girona’, un informatiu coproduït per TV Girona, Olot TV, TV Ripollès i TV Costa Brava amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local que de dilluns a divendres acostarà l’actualitat de la demarcació. Es tracta del primer informatiu de caràcter diari que es fa des del territori promogut per La Xarxa i suposa un pas endavant en la línia de col·laboració que els quatre canals gironins han endegat darrerament amb l’informatiu ‘La 7mana Girona‘ i el programa esportiu ‘Actual Esports‘, ambdós d’emissió setmanal.

Clica aquí per veure la notícia a OTV a la carta

‘Al dia Comarques de Girona’ donarà sortida a l’elevada capacitat de producció informativa dels quatre canals implicats, que generen conjuntament 1000 notícies mensuals, força de les quals ja són compartides amb canals locals de tot Catalunya a través de la XN, l’agència informativa de La Xarxa.

Aquest nou programa rendibilitzarà, per tant, el treball periodístic que fan diàriament TV Girona, Olot TV, TV Ripollès i TV Costa Brava per fer un programa “que serà la referència en el territori i complementarà els propis informatius de cada televisió”, així ho ha explicat el director d’Olot Televisió, Albert Brosa. ‘Al dia Comarques de Girona’ és “un treball diari de molta complexitat perquè significa la cordinació de quatre redaccions d’informatius al mateix temps i treballant per un sol producte”, segons ha explicat Elisabet Aloy, que és la responsable de les informació que aportarà Olot Televisió.

‘Al dia Comarques de Girona’ s’emetrà de dilluns a divendres a les 19h per TV GironaOlot TVTV RipollèsTV Costa Brava. Amb un format sense presentador, tindrà una durada de 25 minuts, i reunirà de mitjana una quinzena de notícies. Pel que fa a la imatge, estarà basada en el grafisme de l’informatiu ‘Al dia’ de La Xarxa.