Comença una nova temporada del programa ‘Pica lletres’, amb alumnes de 3r d’ESO de tota la Garrotxa

picalletres

picalletres-2Aquest dilluns és un dia d’estrenes. A més de l’arrencada de ‘Al dia Comarques de Girona‘, també dóna el tret de sortida una nova temporada del ‘Pica lletres‘, el concurs educatiu que enguany comptarà amb la participació directa d’una quarantena d’alumnes de 3r d’ESO de cinc municipis participant i posant a prova el seu domini del català. Joves de l’Escola Cor de Maria, de l’Institut La Garrotxa, l’Escola Pia d’Olot, l’Institut Montsacopa i l’Institut Salvador Vilarrasa de Besalú competiran. 

 

 

L’objecitu és superar la principal prova del joc, el lletreig de paraules, però també resoldre jocs lingüístics com la pronúncia d’embarbussaments, la detecció de barbarismes i el fet d’haver de relacionar una paraula amb la seva definició. Del concurs en sortirà un guanyador, que participarà a la Gran Final Nacional del proper mes de juny, juntament amb els vencedors de la resta d’edicions locals del concurs. L’alumne que s’imposi a la Gran Final Nacional es proclamarà guanyador del ‘Pica lletres’ a nivell de tot Catalunya.

El programa, de 30 minuts, i d’emissió setmanal, serà presentat per la periodista olotina Clara Sánchez-Castro.