15 entitats de la Garrotxa es mostra a favor de la consulta i preparen l’acte ‘Quin país volem?’

CONSULTA_ENTITATS

CONSULTA_ENTITATS15 entitats han volgut fer públic el seu suport a la consulta sobre el futur de Catalunya prevista per al 9 de novembre. Les associacions s’han agrupat en la nova Xarxa d’Entitats per organitzar conferències. La primera està prevista per al proper 18 de gener amb un documental en què representants de diversos àmbits socials de la comarca reflexionen sobre la Catalunya del futur que volen.

Clica aquí per veure la notícia a OTV a la carta

Quinze entitats de la Garrotxa han volgut fer públic el seu suport a la consulta per decidir el futur de Catalunya. Són l’Assemblea Nacional Catalana de la Garrotxa, ALBA, Associació de Dones de la Garrotxa, el Cercle EURAM Garrotxa, UGT i Comissions Obreres, el col·lectiu d’artistes Muralla 15, Estelada 2014, l’Idesga i Òmnium, el Patronat d’Estudis Històrics, la Greda i l’Associació de Joves Empresaris de Girona. Totes aquestes associacions signen un manifest on fan patent el seu suport a la moció aprovada per l’Ajuntament d’Olot a favor de la consulta.

Les associacions favorables al dret a decidir s’han agrupat en la nova Xarxa d’Entitats per coordinar les conferències que organitzen i no perjudicar-se mútuament amb la programació de diversos actes a la mateixa hora. El primer acte que han organitzat conjuntament s’anomenarà ‘Quin país volem?’, i presentarà un documental on 34 representants de diversos àmbits socials de la Garrotxa expressen quin és el model de país que volen per a Catalunya. L’acte on es presentarà el documental tindrà lloc el proper 18 de gener a les sis de la tarda a la Sala al Torín. La projecció de l’audiovisual anirà precedit per una conferència a càrrec de la periodista Patrícia Gabancho. Serà presentada per l’actriu Anna Roca, i també comptarà amb les actuacions de La Principal de Salarsa i el trio musical format per Agès Algueró, Àngel Girona i Alba Sans.