El Consell Comarcal i 12 ajuntaments ofereixen tres sortides per a joves en el marc del programa Estaciona’t

estacionat

estacionatUna sortida per anar esquiar dirigida als joves de la comarca. Aquesta és la primera de les activitats previstes per l’Estaciona’t, el programa d’activitats que promou el Servei de Joventut del Consell Comarcal amb 12 Ajuntaments de la comarca. L’objectiu de l’Estaciona’t és que els joves de la mateixa edat i de diferents municipis comparteixin activitats que s’han programat a partir de les seves mateixes demandes.

Clica aquí per veure la notícia a OTV a la carta

Aquest 2014, l’Estaciona’t arriba a la 5a edició, oferint 3 sortides dirigides als joves de la Garrotxa. 12 Ajuntaments participen de l’Estaciona’t: Sant Jaume de Llierca, La Vall de Bianya, Castellfollit de la Roca, Riudaura, Santa Pau, Vall d’en Bas, Sant Feliu de Pallerols, Olot, Les Preses, Sant Joan Les Fonts, Argelaguer i Les Planes d’Hostoles. Els joves d’aquests municipis reben aquests dies informació a casa seva sobre l’Estaciona’t, que també poden trobar a través l’Ipunt, el punt d’informació juvenil mòbil que recorre els 8 centres educatius de la Garrotxa on s’imparteixen estudis d’ESO.

L’Estaciona’t es va posar en marxa després que el Servei de Joventut del Consell Comarcal detectés que tot i les singularitat dels joves de cada municipi, moltes de les seves necessitats i demandes eren conjuntes. Per aquest motiu, els tècnics de joventut van començar a buscar solucions mancomunades i coordinades amb la resta de municipis per tirar endavant, de forma conjunta, diferents actuacions. Per exemple, l’organització sortides d’oci i cultura d’interès juvenil fora de la comarca. Trobareu tota la informació de l’Estaciona’t i d’altres temes d’interès per als joves a la pàgina web www.garrotxajove.cat.

Deixa un comentari