El cicle de jazz d’Olot pretén consolidar-se en la programació cultural

jazz_olot

jazz_olotEl concert del Motis-Chamorro quintet serà el punt de partida del nou cicle de jazz d’Olot, que consta de tres espectacles i pretén consolidar-se en la programació cultural. El primer d’ells tindrà lloc aquest divendres a la sala el Torín, a partir de les deu de la nit. 

Clica aquí per veure la notícia a OTV a la carta

El jazz arriba a Olot amb força. El cicle, nascut gràcies a l’aliança de l’Institut de Cultura de la ciutat amb la sala Jamboree de Barcelona, pretén que els concerts captin l’interès del públic garrotxí, i així poder establir una programació estable de jazz a Olot.

Els encarregats d’obrir el cicle són el quintet Motis-Chamorro, el divendres 17 de gener, a partir de les deu de la nit a la Sala el Torín. Andrea Motis i Joan Chamorro són la bandera actual del jazz a Catalunya. La següent a trepitjar l’escenari del Torín, el proper 15 de març, serà la veu poderosa de Carla Cook, nominada a quatre premis Grammy en la seva trajectòria. El cicle el tancarà Myriam Swanson i el quartet Magnòlia, el 17 de maig.

El cicle és una iniciativa pionera perquè és la primera vegada que la sala Jamboree, referència del jazz al país, comparteix alguns dels artistes de la seva programació per portar-los a un altre escenari. Si el cicle té èxit, la programació cultural de tardor d’Olot comptarà amb noves propostes del panorama del jazz.

x