El programa ‘La 7mana Girona’ dedica un reportatge als artistes Rosa Serra i Xavier Carbonell

rosaserra_xaviercarbonell

rosaserra_xaviercarbonellRosa Serra i Xavier Carbonell són els artistes més internacionals que té la Garrotxa. Les seves trajectòries han estat reconegudes arreu del món amb obres que s’han instal·lat a tots els racons. Avui són els protagonistes d’un dels reportatges del programa ‘La 7mana Girona‘.

Les escultures de Rosa Serra llueixen a nombroses capitals mundials, també a la seu del COI o al mateix CAR de Sant Cugat. I la pintura de Carbonell és present a les principals galeries dels Estats Units però també a ciutats del continent asiàtic. Però això no és tot, aquests dos artistes comparteixen molt més que la seva feina. Aquest divendres el programa ‘La 7mana Girona’ els hi dedica un reportatge.