La PAH portarà a l’Ajuntament d’Olot la moció per multar els bancs que tinguin pisos buits

habitatges_pah_garrotxa

habitatges_pah_garrotxaLa Plataforma d’Afectats per la Hipoteca presentarà una moció a l’Ajuntament d’Olot perquè els bancs que tinguin pisos buits i no els donin sortida, siguin multats. L’equip de Govern respecta la moció però creu que les problemàtiques d’aquest tipus s’han de tractar a la Taula d’Habitatge.

Clica aquí per veure la notícia a OTV a la carta

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca presentarà una moció a l’Ajuntament d’Olot perquè els bancs que tinguin pisos buits rebin sansions. L’equip de Govern municipal respecta la moció però creu que les problemàtiques d’habitatge s’han de tractar a la Taula d’Habitatge, un organisme creat específicament per donar solució a aquesta problemàtica, i on estan representats tots els col·lectius representats, també la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

Deixa un comentari