La UE Olot d’Arnau Sala afronta amb optimisme el partit contra l’Hospitalet

hospitalet_futbol

hospitalet_futbolGens fàcil ho tindrà l’Olot aquest cap de setmana per sumar els tres punts. L’equip d’Arnau Sala visita el camp de L’Hospitalet, un equip que, des de la destitució del tècnic Martín Posse, està en ratxa.

Clica aquí per veure la notícia a OTV a la carta

L’Hospi és un altre conjunt ben diferent al que van trobar-se els garrotxins en la primera volta, on van aconseguir guanyar per dos a un. Amb Kiko Ramírez, els del Llobregat han millorat molt el seu joc i en els últims cinc partits han aconseguit quatre victòries i un empat. Amb Arnau Sala, la Unió Esportiva Olot ha sumat de moment dos punts en dos enfrontaments i l’equip espera donar un cop d’autoritat en un camp ara mateix molt complicat. Precisament el tècnic olotí visitava dilluns el programa La Banqueta d’Olot Televisió i era optimista respecte de les possibilitats del conjunt olotí.

x