Tornaran els diners a 63 garrotxins afectats per preferents que van reclamar al 2013

preferents_cat_caixa

preferents_cat_caixaA 63 afectats per les participacions preferents de la Garrotxa que van presentar reclamacions durant el 2013, se’ls tornaran els diners. La Junta Arbitral de Consum de Catalunya ha dictat laudes en aquest sentit. No s’han resolt tots els casos. L’any passat van presentar reclamacions per preferents fins a 229 clients de Catalunya Caixa.

Clica aquí per veure la notícia OTV a la carta

La Junta Arbitral de Catalunya ha resolt favorablement les reclamacions de 63 afectats per preferents a la Garrotxa. A aquestes persones, clients de Catalunya Caixa, se’ls retornaran els diners. Encara queden per resoldre 166 casos a la comarca. Durant el 2013, es van presentar fins a 229 reclamacions per preferents a la Garrotxa. A tota la demarcació de Girona, s’han presentat 2.078 reclamacions, de les quals, 600 s’han resolt de forma favorable. Aquestes reclamacions només fan referència als clients de Catalunya Caixa. Aquesta entitat va voler resoldre la qüestió de les preferents i va fer públiques les dades d’afectats que s’hicompten entre els seus clients. Queden encara molts afectats per preferents a d’altres entitats bancàries.