El CPA Olot presenta els nous balls amb què competiran al Territorial de Grups de Xou

CPA_Olot_nous_balls_2014

CPA_Olot_nous_balls_2014El Campionat Territorial de Grups de Xou de Girona ja és aquí i, com és habitual, les patinadores del Club Patinatge Artístic d’Olot han decidit participar-hi. A l’espera de veure les diferents actuacions i conèixer els resultats, veurem com ahir el club esportiu va animar a les seves patinadores a presentar en públic els balls nous amb què competiran.

Clica aquí per veure el ball de les Grans A

Clica aquí per veure el ball de les Grans B

Clica aquí per veure el ball de les Juvenils

Molt abans d’haver assolit el setè títol en el campionat del món, les patinadores del CPA Olot ja preparaven un nou ball per a competir aquest 2014, ‘Respira’. Ahir va tenir lloc la seva presentació al Pavelló Municipal d’Esports de la capital. El grup B i les juvenils també van demostrar el seu talent amb els nous balls que les porten a competir avui al Campionat Territorial de Grups de Xou.