Notícies en Xarxa + L’entrevista

noticiesenxarxa

[table color=”red”]

Dia Hora Tipus
De dilluns a divendres 07:00h a 10:00h Estrena
De dilluns a divendres 19:00h Edició vespre

[/table]

Mira tots els programes de ‘Notícies en Xarxa’ al XIP/TV i utilitza l’etiqueta #infoGarrotxa al Twitter

L’actualitat, minut a minut, des de primera hora del matí noticiesenxarxa-2Notícies en xarxa‘, presentat per Roger Rofín, desplega una mirada àmplia sobre el territori, incorporant la informació de proximitat al relat de la jornada. Un primer bloc, de 7 a 9 del matí, recull els titulars del dia, la informació esportiva, els serveis i el recull de premsa, amb especial atenció als diaris locals i comarcals. El programa també inclou l’edició de Les Notícies, de 8.00 a 8.30. El programa connecta amb els directors de les principals capçaleres del territori per saber com interpreten les notícies de les seves àrees de cobertura. I a partir de les 9 i fins les 10 del matí, ‘L’entrevista’, analitza l’actualitat de les últimes hores. L’espai, presentat per Mònica Hernández, compta amb diversos col·laboradors.

Edita i presenta: Roger Rofín i Mònica Hernández
x