Adrià Homs s’acomiada de la Vall de Bianya abans de fer la volta al món

Adrià Homs, el jove bianyenc que donarà la volta al món, va presentar el dissabte el seu projecte a tots els veïns, amics i familiars de la comarca. Ho va fer en un xerrada i un sopar popular al Centre Cívic de la Vall de Bianya, on van assistir més de 160 persones.Familiars, amics i altres coneguts de la comarca, un total de 160 persones, acomiadaven el dissabte l’Adrià Homs. El jove de la Vall de Bianya emprendrà l’aventura de donar ‘La volta a la terra’ a peu durant dos anys, acompanyat pel seu amic finlandès Leevi, qui no arribarà a la vall, punt de partida del trajecte, fins pocs dies abans de marxar. Homs presentava al Centre Cívic del poble el seu projecte de viatge i donava les gràcies pel suport rebut.
Per poder tirar endavant el seu viatge, els dos nois han hagut de buscar finançament a empreses de la comarca, que els han facilitat equipatge, una tenda, i alguns fins i tot finançament per pagar les assegurances de vida i els visats.
En ‘La volta a la terra’ el farro, producte típic de la Vall de Bianya, també tindrà un paper rellevant. L’Adrià i en Leevi entregaran bossetes de farro als diferents països per tal que el cuinin com vulguin. Així, més tard, en Pep Nogué podrà fer un llibre de receptes amb els plats que hagin sorgit.
Al final de la presentació del projecte, hi havia un torn de preguntes i un petit obsequi per part del Grup de Joves de Bianya, de qui l’Adrià forma part.
La vetllada va acabar amb un sopar popular amb amanides i carn a la brasa i l’actuació de la banda garrotxina Stukat del Bolet. I moltes abraçades i desitjos de bona sort a l’Adrià.

x